Krakersy kminkowo-jabłkowe

Krakersy

Przepis zaczerpnęłam z przepięknej książki Rachel Khoo „My Little French Kitchen” – rozdział o Alzacji.

Składniki:
– 200g mąki razowej pszennej
– 3g drożdży
– 1/2 łyżeczki soli
– szczypta cukru
– 1/2 łyżki kminku
– 1 jabłko starte na tarce
– 80ml ciepłej wody

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s