Lekki obiad

Smak kurczaka wbrew pozorom potrafi czasem zaskoczyć. Zwłaszcza, gdy jest faszerowany. Rolę farszu pełnił tym razem szpinak (100 g) wymieszany w serku Philadelphia (125 g). Uprzedzam, że takie połączenie jest bardzo delikatne w smaku- słowem smakoszy pikanterii nie zadowoli. Dla mnie jest w sam raz na upalne obiadowe pory. Do tego pomidor w plasterkach i gałązka lebiodki majeranku. Surówkę dla odmiany proponuję z kiszonych ogórków (4 ogórki – starte na dużych oczkach) w połączeniu z jabłkami (2 jabłka w kostkę).

IMGP1938 IMGP1940

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s