Paprykowo przystawkowo

IMGP1864

IMGP1892

Założenie przystawki na imieninowy obiad było zgoła inne. Miała to być zapiekana serem mozarella polędwica w cykorii. Niestety nigdzie nie dostałam cykorii. Natychmiast sięgnęłam po paprykę – ponieważ reszta składników, które miałam było nadzieniem per se.

Składniki farszu:
– polędwica sopocka pokrojona w kostkę (może być również szynka gotowana)
– ser żółty (starty na dużych oczkach)
– pieczarki portobello (nota bene one też wyśmienicie się nadają do nadziewania, a nie jedynie bycia nadzieniem)
– odrobina czerwonej papryka
– oliwa z oliwy, sól, pieprz

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s